Menu

Situatie 8 augustus 2021

Het voormalige Stella Maris College

We hebben korte lijntjes met de gemeente Valkenburg a/d Geul. Er wordt goed doorgepakt en pragmatisch meegedacht. We zijn deze week in overeenstemming gekomen over het tijdelijk in gebruik nemen van het voormalige Stella Maris College aan de Keelstraat 1 in Valkenburg a/d Geul.

Het gebouw in Valkenburg staat vanaf deze week leeg. Dat geeft ons de gelegenheid het tijdens deze vakantieperiode aan te passen en in te richten. We streven er naar om bij de start van het nieuwe schooljaar een doorstart te kunnen maken met onze school.

De locatie zal bekend komen te staan onder de naam: Adelante Kind & Jeugd, locatie Keelstraat Valkenburg a/d Geul

 

Een puzzel

Het gebouw is ruim van opzet waardoor we verwachten dat we de meeste groepen en activiteiten hier kunnen onderbrengen. Voordeel is ook dat we binnen dezelfde gemeente blijven en niet al te ver van onze oorspronkelijke locatie zitten. Medewerkers kunnen waarschijnlijk in Houthem parkeren zodat we op de parkeerplaats in de Keelstraat een veilige busroute kunnen maken.

We denken dat we het komende half jaar hier goed kunnen doorbrengen. Een aantal puzzelstukjes moeten de komende weken nog op zijn plaats vallen. We zullen nog heel wat afwegingen moeten maken maar twijfelen er niet aan dat we de puzzel in september vrijwel compleet hebben.