Menu

Adelante Kind & Jeugd organiseert Open Dag

17 januari 2023

Zaterdag 25 maart 2023 zet Adelante Kind & Jeugd in Houthem tussen 10.00 uur en 16.00 uur haar deuren open voor ouders en familie van de kinderen/jongeren, (keten)partners, andere genodigden en geinteresseerden. Voor iedereen dé gelegenheid (hernieuwd) kennis met ons te maken en een kijkje te komen nemen hoe we zijn doorgegaan na de wateroverlast.

Een kennismaking met onze vernieuwde locatie waar kinderen met een beperking van 0 tot 20 jaar terecht kunnen voor kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen. Deze drie pijlers vormen de basis voor alle activiteiten die hier plaatsvinden waarbij het individuele kind de centrale rol speelt. Meewerken aan de groei en een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van ieder kind is ons uitgangspunt en daar willen we u graag over informeren. Naast een informatiemarkt kunt u diverse praktijkvoorbeelden zien en wellicht zelf beleven.

We hopen u op deze speciale dag te mogen begroeten.

Graag tot dan!

Team Adelante Kind & Jeugd

 

 

Contact

opendagkindcentrum@adelante-zorggroep.nl

<toon alle berichten