Menu

Adelante gala 2022... wat een feest is het geweest

29 juni 2022

Twinkelingen in de ogen, spanning van top tot teen, een glimlach van oor tot oor. Op 11 juni was het tijd voor het Adelante Gala 2022, een feest waar we met zijn allen naar toe hebben geleefd en wat was het magisch. En die magie paste perfect bij het thema van dit jaar, 1001 nacht!

Leerlingen van Adelante VSO en VMBO kwamen in stijl voorrijden in de mooiste voertuigen en maakten, onder begeleiding van bodyguards, hun entree over de rode loper. Trotse ouders, familieleden, vrienden en Adelante personeel stonden langs de zijlijn om iedereen in zijn of haar prachtige gala kledij te bewonderen.

Voordat de leerlingen hen entree konden maken werd er nog een foto gemaakt met de dromedarissen, ’dromedarissen??’… jazeker, échte dromedarissen werden uitgerukt om ons thema helemaal compleet te maken. Eenmaal binnen in het paviljoen van Chateau st. Gerlach werden de leerlingen helemaal ondergedompeld in het thema 1001 nacht, Perzische tapijten, fakirs, olielampen en nog veel meer was er te zien.

De avond zijn we zeer goed doorgekomen, er werd volop gebruik gemaakt van de dansvloer onder het genot van de deuntjes van dj Guido en luidkeels meegezongen met artiest Geralt. De cocktails bij de cocktailbar gingen als warme broodjes over de toonbank om hiermee vervolgens even bij te komen in de lounge. Uiteraard werden we voorzien van heerlijke hapjes om ook voor de innerlijke mens te zorgen.

U hoort het al, het was een fantastisch feest en het zal nog even duren voordat iedereen hier over uit is gepraat.

Adelante had Gala, dus we vierden samen feest!

Adelante had Gala, wat is het mooi geweest!

 

Kijk hier naar het filmpje (2:30 min) van Kim Gulikers en proef die fantastische sfeer...

 

<toon alle berichten