Menu

Adelante keert terug naar Houthem

15 maart 2022

Vanaf 14 maart zijn de klinische kinderrevalidatie Valkhorst, het verpleegkundig kinderzorghuis Contigo en het wonen en logeren Raesdonck weer terug op de vertrouwde plek aan de Onderstestraat in Houthem. Binnen het Adelante College zijn de planning, het medisch secretariaat, onze zorgbemiddelaars en Educare (tijdelijk) gehuisvest zodat er o.a. weer poli-afspraken kunnen plaatsvinden voor de revalidatie. Hiervoor zijn er ook artsenkamers ingericht en ruimtes voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Verder is het voor ons ook weer mogelijk om vanuit het gebouw “De Herberg” weer kortdurende revalidatieprogramma’s te organiseren. De eerste mijlpaal van dit enerverende traject is een feit.

Het valt misschien op dat het voornamelijk de omliggende gebouwen die weer operationeel zijn en klaar voor gebruik. De werkzaamheden aan het hoofdgebouw zijn nog zeer omvangrijk en worden in de komende maanden onverminderd voortgezet. We moeten nog veel werk verzetten maar we hebben er alle vertrouwen in dat we na de zomervakantie 2022 weer op onze vertrouwde plek onderwijs en revalidatie te kunnen geven aan "onze" kinderen en jongeren.

Een impressie van de opgeknapte ruimtes van de klinische revalidatie…

<toon alle berichten