Menu

Sfeer proeven tijdens dagbestedingsmarkt 2021

16 maart 2021

Een greep uit het aanbod op het gebied van dagbesteding in de regio.

 

Beste ouders en jongeren,
Corona brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. Andere jaren was de woensdag voor de herfstvakantie de dag waarop jullie onze jaarlijkse dagbestedingsmarkt konden bezoeken. Ook dit jaar willen wij jullie de gelegenheid bieden om een sfeerimpressie te krijgen van mogelijkheden voor dagbesteding. Een aantal zorgaanbieders was bereid om mee te werken aan een filmpje, het resultaat kunnen jullie hier bekijken. 

Contact of meer informatie

Het is slechts een greep uit het grote aanbod in de regio. Bij vragen of behoefte aan verdere informatie, kunnen jullie contact opnemen met Frenk Helmerich en Saskia Kesselaer van de afdeling maatschappelijk werk van Adelante Kind & jeugd.

f.helmerich@adelante-zorggroep.nl

s.kesselaer@adelante-zorggroep.nl

 

<toon alle berichten