Menu

Start renovatie Ulingshof Venlo

13 december 2021

Onlangs werd de aannemingsovereenkomst getekend door de bestuurders van Onderwijsgroep Buitengewoon, Adelante, Raedts Bouwbedrijf, Energa en Van Tilburg Energie Design voor de renovatie van het toekomstige centrum voor Onderwijs, Revalidatie en Zorg; Ulingshof.

Inmiddels zijn ook de werkzaamheden gestart met betrekking tot de grootschalige renovatie aan de Ulingshofweg in Venlo. De renovatie duurt tot het einde van het schooljaar. Vanaf schooljaar 2022 – 2023 keren alle leerlingen, die nu tijdelijk op 2 locaties verblijven, terug naar een volledig nieuw en volwaardig kindcentrum. Wij wensen de aannemers veel succes bij de uitvoering.

Bijgaand een impressie van het te verwachte eindresultaat. Lees hier eerdere berichtgeving.

<toon alle berichten