Menu

Vernieuwde website Adelante én gloednieuwe website Kind & Jeugd live!

15 januari 2019

Afgelopen week was het eindelijk zover. Na maandenlang achter de schermen te hebben gewerkt, hebben we de knop omgezet. Onze vernieuwde Adelante website én onze gloednieuwe Kind & Jeugd website zijn live!

We hebben de bewuste keus gemaakt om de informatie voor volwassenen en voor kinderen/jongeren te splitsen. Door de informatie voor kinderen en jongeren onder één ingang  aan te bieden, vindt de doelgroep van Kind & Jeugd de gewensite informatie sneller en beter. Bovendien is de bestaande website (vanaf nu dus alleen voor volwassenen) op deze manier overzichtelijker en specifiek gericht op volwassenen. Bezoekers van onze website kunnen nu makkelijker informatie vinden vanwege de aangepaste structuur en gerichtere inhoud. Ook heeft men minder kliks nodig om tot deze informatie te komen. De Kind & Jeugd website heeft een eenvoudige en overzichtelijke structuur. Bezoekers zoeken niet langer via diagnoses maar op leeftijd. Zodra men klikt op een leeftijdscategorie ziet men het volledige aanbod voor deze leeftijdsgroep. Hiernaast is de nieuwe Kind & Jeugd website speels van opzet en zal dit zelfs nog verder worden doorontwikkeld. Animatiepoppetjes maken de site kinds en er is bijvoorbeeld een kleurplaat te downloaden.

Momenteel worden de puntjes op de i gezet van beide sites . Hier en daar zijn pagina’s nog niet volledig gevuld en zullen linkjes nog niet kloppen, hiervoor onze excuses. Dit wordt snel opgelost. Met deze ontwikkeling willen we onze websitebezoekers nóg beter in informatie voorzien dan we al deden.

<toon alle berichten