Menu

Musical Unlimited

Durf jij het aan om in de spotlights te staan? Zingen voor een zaal vol mensen, dansen in een groep, spelen met elkaar? Kortom, wil jij graag schitteren in een musical? Of zou je dat graag willen leren? Kom dan bij Musical Unlimited!

 

 

Inhoud van deze pagina

Muziek, dans

Musical Unlimited is een gemêleerde groep enthousiaste spelers met een beperking, waarin de passie voor musical de deelnemers verbindt. Na 7 jaar binnen Adelante, gaat Musical Unlimited zich verbinden aan SCHUNCK in samenwerking met Adelante.

SCHUNCK en Adelante vinden dat Musical Unlimited een reguliere vrijetijdsbesteding zou moeten zijn, waarbij er oog is voor de extra ondersteuning die nodig is voor deze doelgroep. Deze stap past bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen waarin het thema “regulier waar het kan, speciaal waar het moet” centraal staat.

Tijdens de repetities en lessen wordt er volop gewerkt aan talentontwikkeling, met niet alleen als doel zo mooi mogelijk te dansen, spelen en te zingen, maar ook het zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en het welbevinden te vergroten. Er wordt gekeken naar ieders mogelijkheden en gezocht naar de uitdaging die bij jou past.
Een seizoen lang werk je op zaterdag aan zang, dans en toneel om uiteindelijk een musical in een theater te zullen presenteren. Al jouw familie, vrienden en bekenden mogen komen kijken!