Menu

Klinische revalidatie

Het kan voorkomen dat uw kind tijdelijk of langdurig verpleegkundige zorg, intensieve begeleiding en therapie nodig heeft. Bij de klinische afdeling De Valkhorst van Adelante in Valkenburg a/d Geul kunnen kinderen en jongeren met een lichamelijke, meervoudige of zintuiglijke beperking tijdens hun revalidatiebehandeling verblijven. 

Inhoud van deze pagina

Hierbij gaan we uit van een behandelplan dat speciaal voor uw kind wordt opgesteld. De hierbij behorende behandelingen zijn er op gericht om thuisplaatsing weer mogelijk te maken. De duur voor opname in De Valkhorst is afhankelijk van de hulpvraag en revalidatiedoelstelling van uw zoon/dochter. De klinische afdeling is gevestigd naast de mytylschool. Hierdoor kan, wanneer mogelijk, onderwijs plaatsvinden tijdens de revalidatiebehandeling. Lees meer over De Valkhorst in de brochure: "Bijna weer thuis: verlengde (revalidatie)zorg van een ziekenhuisopname" (rechts op deze pagina).

Als uw kind wordt behandeld bij Adelante kunt u logeren bij de Ronald McDonald Kindervallei. Tegen een geringe vergoeding kunt u hier logeren of gebruikmaken van de voorzieningen.