Menu

Contigo kinderdagverblijf Kerkrade

Kinderen van 0 tot 4 jaar die overdag medische zorg en opvang nodig hebben, kunnen terecht bij de verpleegkundige kinderdagopvang van Adelante Contigo. Hier bieden wij uw zoon/dochter de medische zorg en kan hij/zij met andere kinderen spelen, leren en zich verder ontwikkelen. Alle behandelingen en therapieën worden in het dagprogramma uitgevoerd. ‘s Avonds gaat uw zoon of dochter gewoon naar huis. 

Inhoud van deze pagina

U kunt zich richten op uw werk, gezin en ontspanning terwijl uw kind in een veilige, beschermde omgeving is. Deze gedeelde zorg draagt bij aan een positief effect op de dagelijkse gang van zaken bij u thuis.

Contigo maakt het verschil als uw kindje nét dat beetje extra zorg, individuele aandacht en stimulering nodig heeft om zich beter te kunnen ontwikkelen. Bij Contigo krijgt uw kind professionele zorg en aandacht van (kinder)verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers.

Afhankelijk van de leeftijd en ontwikkeling wordt uw zoon of dochter ingedeeld in een groep. Het kinderdagverblijf kent drie groepjes:

  • Babygroep de Bloemetjes
  • Dreumesgroep de Rupsjes
  • Peutergroep de Bijtjes

De kinderen spelen en leren in vaste, kleine groepjes, begeleid door een (kinder)verpleegkundige. Ze krijgen daarbij de medicatie en therapie die nodig is. De groepen zijn kleiner dan op een reguliere opvang, zodat we de kinderen meer en intensiever kunnen begeleiden.

Bekijk onze locatiefoto's om een indruk te krijgen van ons kinderdagverblijf.

 

Verhuizen

De verpleegkundige kinderdagopvang van Adelante Contigo in Kerkrade gaat in september verhuizen naar Adelante locatie Valkenburg a/d Geul (Houthem).