Menu

Agenda

jan 19

Workshop executieve functies

Adelante ZO dichtbij organiseert woensdag 19 januari 2022 de workshop executieve functies.

Het doorlopen van een gewone dag vraagt onbewust om veel planning, keuzes maken, beoordelen van plannen, rekening houden met de tijd, spullen regelen, omgaan met emoties en stellen van doelen. Daar komen verschillende vaardigheden bij kijken die we executieve functies noemen. Maar wat als het plannen, vooruitdenken en uitvoeren niet zo soepel verloopt? Hoe kunt je een leerling ondersteunen in het dagelijks handelen? Hoe besteed je binnen je groep aandacht aan deze vaardigheden. Wat vraagt dat van jouw manier van lesgeven? Executieve functies zijn enorm belangrijk bij het behalen van goede schoolresultaten en persoonlijke ontwikkeling.

Aanmelden? Dat kan via zodichtbij@adelante-zorggroep.nl

Kijk hier voor meer informatie!

<toon volledige agenda